Najnovšie recenzie zo sekcie Počítačové okuliare
- Momentálne cena
- Absolútne nefunkčné, či som ich mal alebo nie, tak rozdiel nebol žiadny. Preto som ich aj vrátil.
- Sú ľahké
- Svoju funkciu si plnia
- Absentuje pevné púzdro, to látkové stoji za ...
- Absentuje handrička
- Nesedia úplne na hlave, ale to je individuálne
Konkrétne hodnotenie neviem, lebo som ich darovala v rodine a ten človek si to necháva pod stromček, ale ja som ich predtým skúsila a boli v poriadku, a čo sa týka farby... tak sa páčilo
Keď mám tieto okuliare, oči mi oddychujú pri pozeraní na obrazovku. Už nechcem ani si predstaviť, aká by bola bez nich práca s počítačom. Sú perfektné. Spokojnosť.
- pomohli mi, oči ma tak nepália
- otec sa nestazuje
- Splnil moje očakávania
- Šetrí oči
- Naozaj z toho nebolia oči
- Super pohodlné
- Poctivá kovová konštrukcia
- Ani po dlhých hodinách netlačia
- Neskresľujú alebo zväčšujú obraz
- Trochu skresľujú farby
Jediná nevýhoda, že sa nedajú robiť úpravy a exporty fotiek z RAW do JPG, lebo okuliare filtrujú modré spektrum farieb. Teda cez ne na fotkách nevidíte reálne farby.
dobra cena vs ucel
Zatiaľ rozdiel oproti bežným okuliarom jednoznačný,len verím ,že pri dlhodobom používaní,to moje oči ocenia.
Používam krátko, ale jednoznačne vnímam odľahčenie očiam od nepríjemného modrého svetla z mobilu.
perfektná ochrana očí, vôbec nemám oči unavené ani po dlhšom pozeraní na obrazovku neskoro večer, lepšie spím
keďže už niekoľko rokov používam bezrámové okuliare na čítanie, objednal som hneď aj pevné puzdro, lebo viem že okuliare s vŕtaným ramienkom sú citlivé na mechanické poškodenie napr. v taške
pribalené mäkké plstené puzdro by som nepoužíval, nechráni -lebo je mäkké, dokonca pri vkladaní okuliare sa môžu skriviť -lebo puzdro je úzke
výhodná cena
dobrá farba
spokojnosť
výhodná cena
dobrá farba
spokojnosť
DEV1S Titan
Pridané: 19. septembra 2024
(naposledy upravené 19. septembra 2024)
Zakúpený v DEV1S
- Kvalitný materiál
- Herné
- Nekvalitné balenie
Nekvalitné balenie, balík vyzeral poškodený, tovar vyzeral akoby bol používaný. Prvý dojem teda slabý. Avšak pri používaní to už vyzerá úplne inak, tovar je z kvalitného materiálu, prispôsobený na hranie. Oči sú menej unavené.
ok
pomer cena výkon super
- Veľmi tmavé
- Nastaviteľné nožičky
- Troška ťažšie
- kvalitný materiál
- sadnú naozaj každému
Zobrazujem 1 - 20 zo 113 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...6 Ďalšie »